Πανεπιστημιούπολη Πατρών, Κτίριο Α (+30) 2610 997888

Έγκριση Πρακτικού – Πρακτικό Αξιολόγησης για την χορήγηση Ανταποδοτικής Υποτροφίας στο πλαίσιο του έργου με τίτλο «Βιομιμητικά νανοσύνθετα 3Δ ικριώματα για αναγέννηση οστού: Ελεγχος της οστεογένεσης μέσω φυσικοχημικών ερεθισμάτων» (81765– Ε.Υ.: Δ. Δεληγιάννη) (26/07/2023)

Έχει λήξει 55 χρόνια πριν
Αυτή η πρόσκληση έχει λήξει

JOB DETAIL

Σε συνέχεια της υπ’ αριθμ. 72117/04-7-2023 Πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την χορήγηση Ανταποδοτικής Υποτροφίας στο πλαίσιο του ερευνητικού έργου «Βιομιμητικά νανοσύνθετα 3Δ ικριώματα για αναγέννηση οστού: Ελεγχος της οστεογένεσης μέσω φυσικοχημικών ερεθισμάτων»,  με Επιστημονικό Υπεύθυνο τον κ. Δ. Δεληγιάννη ανακοινώνεται το Πρακτικό Αξιολόγησης, σύμφωνα με όσα ορίζονται στην ανωτέρω Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος.

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ-ΑΓΟΝΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Ενστάσεις επί του αποτελέσματος μπορούν να υποβληθούν στον ΕΛΚΕ Πανεπιστημίου Πατρών εντός 5 ημερολογιακών ημερών από την επόμενη της ημέρας ανάρτησης των αποτελεσμάτων αξιολόγησης έως 31 Iουλίου 2023 και ώρα 2:00 μ.μ.

Οι ενστάσεις υποβάλλονται ηλεκτρονικά στα e-mail: rescom@upatras.grstagoti@upatras.gr ή σε έντυπη μορφή στη Μονάδα Ανθρώπινου Δυναμικού του ΕΛΚΕ υπόψιν κας Μ. Αγκότη

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗ
Αυτή η πρόσκληση έχει λήξει