Πανεπιστημιούπολη Πατρών, Κτίριο Α (+30) 2610 997888

Έγκριση Πρακτικού – Πρακτικό Αξιολόγησης για τη χορήγηση Ανταποδοτικής Υποτροφίας στο πλαίσιο του έργου με τίτλο «Απομόνωση και καλλιέργεια τοπικών ειδών φυτοπλαγκτού από λιμνοθάλασσες με απώτερο σκοπό την μαζική παραγωγή αντιμικροβιακών ουσιών,λιπαρών οξέων,χρωστικών και αντιοξειδωτικών» (81026, Ε.Υ.: Π. Μακρίδης) (06/10/2020)

Έχει λήξει 55 χρόνια πριν
Αυτή η πρόσκληση έχει λήξει

JOB DETAIL

Σε συνέχεια της υπ’ αριθμ. 59970/11.09.2020 Πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη χορήγηση Ανταποδοτικής Υποτροφίας στο πλαίσιο του ερευνητικού έργου «Απομόνωση και καλλιέργεια τοπικών ειδών φυτοπλαγκτού από λιμνοθάλασσες με απώτερο σκοπό την μαζική παραγωγή αντιμικροβιακών ουσιών,λιπαρών οξέων,χρωστικών και αντιοξειδωτικών»,  με Επιστημονικό Υπεύθυνο τον κ. Π. Μακρίδη, ανακοινώνεται το Πρακτικό Αξιολόγησης, σύμφωνα με όσα ορίζονται στην ανωτέρω Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος.

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ

Ενστάσεις επί του αποτελέσματος μπορούν να υποβληθούν στον ΕΛΚΕ Πανεπιστημίου Πατρών εντός 5 εργάσιμων ημερών από την επόμενη της ημέρας ανάρτησης των αποτελεσμάτων αξιολόγησης έως 13 Oκτωβρίου 2020 και ώρα 2:00 μ.μ.

Μακρίδης Παύλος Μακρίδης Παύλος Μακρίδης Παύλος Μακρίδης Παύλος
Αυτή η πρόσκληση έχει λήξει