Πανεπιστημιούπολη Πατρών, Κτίριο Α (+30) 2610 997888

Γιώργος Παπαθεοδώρου

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΠΡΟΣ ΣΥΝΑΨΗ ΜΙΑΣ (1) ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΕΡΓΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ «Deployment and operation of acoustic monitoring stations in Kyparissiakos Gulf» (81953 Ε.Υ.: Γ. Παπαθεοδώρου) (13/10/2023)

Έχει λήξει 8 μήνες πριν
Αυτή η πρόσκληση έχει λήξει

JOB DETAIL

Ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας του Πανεπιστημίου Πατρών σύμφωνα με απόφαση της αρ. 883(O)/11-10-2023 Συνεδρίασης της Επιτροπής Ερευνών του Πανεπιστημίου Πατρών, εγκρίνει τη δημοσίευση πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος φυσικών προσώπων για τη σύναψη  1 σύμβασης μίσθωσης έργου στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου με τίτλο «Deployment and operation of acoustic monitoring stations in Kyparissiakos Gulf», που χρηματοδοτείται από HELLENIC PETROLEUM EXPLORATION & PRODUCTION OF HYDROCARBONS KYPARISSIAKOS GULF SINGLE MEMBER S.A. με Επιστημονικό Υπεύθυνο τον Γεώργιο Παπαθεοδώρου καθηγητή του Τμήματος Γεωλογίας, του Πανεπιστημίου Πατρών, ως κάτωθι:

 

 

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

 

 

Η εκδήλωση ενδιαφέροντος για την υποβολή πρότασης στο πλαίσιο της ανωτέρω πρόσκλησης θα πραγματοποιείται με το διαβιβαστικό, το οποίο είναι συνημμένο  στο τέλος της Πρόσκλησης.

 

Λήξη προθεσμίας υποβολής προτάσεων: 23/10/2023

Παπαθεοδώρου Γιώργος Παπαθεοδώρου Γιώργος Παπαθεοδώρου Γιώργος Παπαθεοδώρου Γιώργος
Αυτή η πρόσκληση έχει λήξει