Πανεπιστημιούπολη Πατρών, Κτίριο Α (+30) 2610 997888

ΛΑΜΠΕΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΠΡΟΣ ΣΥΝΑΨΗ ΜΙΑΣ (1) ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΕΡΓΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ «H2ELIOS: HydrogEn Lightweight & Innovative tank for zerO-emisSion aircraft» (82468 Ε.Υ.: Γ. Λαμπέας) (04/04/2023)

Έχει λήξει 1 χρόνο πριν
Αυτή η πρόσκληση έχει λήξει

JOB DETAIL

Ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας του Πανεπιστημίου Πατρών σύμφωνα με απόφαση της αρ. 857/04-04-2023Συνεδρίασης της Επιτροπής Ερευνών του Πανεπιστημίου Πατρών, εγκρίνει τη δημοσίευση πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος φυσικών προσώπων για τη σύναψη μιας (1) σύμβασης μίσθωσης έργου στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου με τίτλο «H2ELIOS: HydrogEn Lightweight & Innovative tank for zerO-emisSion aircraft», που χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή  στο πλαίσιο της πράξης/δράσης/έργου «HORIZON EUROPE», με Επιστημονικό Υπεύθυνο τον κ. Γεώργιο Λαμπέα, Καθηγητή του Τμήματος Μηχανολόγων & Αεροναυπηγών Μηχανικών, του Πανεπιστημίου Πατρών, ως κάτωθι:

 

 

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

 

 

Η εκδήλωση ενδιαφέροντος για την υποβολή πρότασης στο πλαίσιο της ανωτέρω πρόσκλησης θα πραγματοποιείται με το διαβιβαστικό, το οποίο είναι συνημμένο  στο τέλος της Πρόσκλησης.

 

Λήξη προθεσμίας υποβολής προτάσεων: 19/04/2023

 

ΛΑΜΠΕΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΑΜΠΕΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΑΜΠΕΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΑΜΠΕΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Αυτή η πρόσκληση έχει λήξει