Πανεπιστημιούπολη Πατρών, Κτίριο Α (+30) 2610 997888

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΠΡΟΣ ΣΥΝΑΨΗ ΠΕΝΤΕ (5) ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΕΡΓΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ «DEMO or DIE: Develop Engaging Massive Open Online Resources for Designers Innovative Education» (81599 Ε.Υ.: Γ. Χρυσολούρης) (21/07/2022)

Έχει λήξει 2 χρόνια πριν
Αυτή η πρόσκληση έχει λήξει

JOB DETAIL

Ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας του Πανεπιστημίου Πατρών σύμφωνα με απόφαση της αρ. 823/21-07-2022 Συνεδρίασης της Επιτροπής Ερευνών του Πανεπιστημίου Πατρών, εγκρίνει τη δημοσίευση πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος φυσικών προσώπων για τη σύναψη  [5] συμβάσεων μίσθωσης έργου στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου με τίτλο «DEMO or DIE: Develop Engaging Massive Open Online Resources for Designers Innovative Education», που χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή  στο πλαίσιο της δράσης «Εrasmus+», με Επιστημονικό Υπεύθυνο τον Oμ. Καθηγητή Γεώργιο Χρυσολούρη του Τμήματος Μηχανολόγων & Αερ/γών Μηχανικών, του Πανεπιστημίου Πατρών, ως κάτωθι:

 

 

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

 

 

Η εκδήλωση ενδιαφέροντος για την υποβολή πρότασης στο πλαίσιο της ανωτέρω πρόσκλησης θα πραγματοποιείται με το διαβιβαστικό, το οποίο είναι συνημμένο  στο τέλος της Πρόσκλησης.

 

Λήξη προθεσμίας υποβολής προτάσεων: 05/08/2022

Χρυσολούρης Γεώργιος Χρυσολούρης Γεώργιος Χρυσολούρης Γεώργιος Χρυσολούρης Γεώργιος
Αυτή η πρόσκληση έχει λήξει